Spor

Aziz Yıldırım'dan önemli açıklamalar | CANLI

Tüm Spor - Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulunuyor.

Aziz Yıldırım'dan önemli açıklamalar | CANLI
15-05-2024 13:47

Geçtiğimiz ÖZETİ| günlerde verdiği kısa röportajda teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüğünü söyleyen Aziz Yıldırım,  gündemine dair de önemli açıklamalarda bulunuyor.

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR....

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI:

"Kavga etmeyeceğiz, kimseyle ama benimle kavga ederlerse, o zaman ederim... 6 sene önce "Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu" dediler. Şimdi de "Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın" diyorlar. Böyle bir memleket."

"DERDİM FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASI"

"Derdim Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Dört sene Fenerbahçe şampiyon olamadı, nedenini biliyorum. Mahkemeler... Ben ve dava arkadaşlarım her gün mahkemeye gittik. Mahkemeler uğraştık ve Fenerbahçe'ye zarar verdik. Bunu biliyoruz. Sonra kombine almayın, forma almayın, maça gitmeyin gibi şeyler denildi. Hep beraber Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettik, hep beraber..."

"BİRLEŞMEZSE FENERBAHÇE'DEN BİR ŞEY OLMAZ"

"Fenerbahçe'nin hiçbir zaman para sorunu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum. '1 Milyon Üye' kampanyası başlattım hapisteyken. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük STK'larından biridir. Fenerbahçe'nin istemediği hiçbir şey olmaz. Ne zaman, birleştiği zaman. Birleşmezse Fenerbahçe'den de bir şey olmaz."

"BAŞKANLIĞA NİYETİM YOKTU"

"İşleri tıkırına koydum, keyfim de yerinde. Neden aday oldum? Fenerbahçe'de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım. 20 sene başkanlık yaptım, zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık. Para konuşmadık."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER