Teknoloji

Apple'dan akıllı yüzük geliyor! Çalışmalar hızlandı

Apple ile ilgili önemli bir kaynak tarafından ortaya atılan bilgilere göre şirket, akıllı yüzük tanıtmak için geri sayımı başlattı.

Apple'dan akıllı yüzük geliyor! Çalışmalar hızlandı
20-02-2024 17:03

Son ÖZETİ| dönemlerde akıllı yüzük pazarında rekabet bir hayli kızıştı. Android cephesinin lideri olarak görülen Samsung, ocak ayında gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring‘i tanıttı. Özellikleriyle dikkat çeken bu akıllık yüzüğün ardından Apple‘dan da yeni bir ürün bekleniyordu. Bugün bununla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Apple Ring geliyor!

Ne zaman rekabet dense ilk akla gelen şirketler Apple ve Samsung oluyor. Bu, akıllı saat pazarında da söz konusu gibi görünüyor. Son gelişmelere göre Samsung‘un Galaxy Ring‘i yakın zamanda piyasaya sürecek olmasıyla ABD'li teknoloji devi çalışmaları hızlandırdı.

Apple Ring geliyor!

Geçtiğimiz dakikalarda Apple ile ilgili önemli bir kaynak, şirketin yakın zamanda akıllı yüzüğünü piyasaya süreceğini öne sürdü. Bunun için geri sayımı başlattığı söylenen şirket, Samsung ile büyük bir rekabete girecek gibi görünüyor.

Apple Watch series 10 nasıl olacak? Beklemeye değer mi?

Apple Watch series 10 nasıl olacak? Beklemeye değer mi?

Yeni Apple cihazların çıkmasına uzun bir süre varken, 2024 yılının Apple Watch modelinin beklenen özellikleri ortaya çıktı...

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple‘ın akıllı yüzüğünden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.




Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER