Spor

Antalyaspor'a veda etmişti! Sergen Yalçın için Beşiktaş açıklaması

Tüm Spor - Süper Lig ekibi Antalyaspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sergen Yalçın, gelecek sezon için Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı.

Antalyaspor'a veda etmişti! Sergen Yalçın için Beşiktaş açıklaması
18-05-2024 19:28

Beşiktaş'ta ÖZETİ| Şenol Güneş'le birlikte yerli teknik direktör adayları içinde üst sıralarda yer alan Sergen Yalçın'da siyah-beyazlılar için açıklama geldi.

"ÇIKAN HABERLERİN HEPSİ YALAN"

51 yaşındaki deneyimli teknik adam, konuyla ilgili gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuştu. Işık, konuya ilişkin "Sergen Yalçın'la konuştum. Hocanın Beşiktaş'la 1 yıllık anlaşma imzaladığı, sözlü olarak anlaştığı yönünde çıkan haberleri sordum. "Hepsi yalan" dedi." ifadelerini kullandı.



Sezonun sona ermesi ile Akdeniz ekibinden ayrılacak olan Sergen Yalçın, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında, "Tamamlayıp veda edeceğiz. Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce bana ve ekibimize plaket verdiler. Bizi onurlandırdılar. Çok uzun süre çalışmamamıza rağmen bizim için gurur kaynağı oldu. Plaketle bize uğurlamaları. Kendisine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum bu düşünceler dolayı. Umarım Antalyaspor yeni bir yapılanmayla yeni bir hoca ile önümüzdeki sezon iyi bir kadro ile birlikte seyir zevki veren seyredilecek takım görüntüsü çizer” ifadelerini kullanmıştı.

Başarılı teknik adam, daha önce Ocak 2020 - Aralık 2021 tarihleri arasında Beşiktaş'ta görev yapmış ve Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER