Spor

Ancelotti'den Cadiz maçı sonrası Arda Güler açıklaması

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2023-2024 sezonunun şampiyonu Real Madrid oldu. Cadiz'i 3-0 yenen maçta 65 dakika sahada kalan Arda Güler için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni yaptı. " dedi.

Ancelotti'den Cadiz maçı sonrası Arda Güler açıklaması
05-05-2024 08:18
İspanya ÖZETİ| 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2023-2024 sezonunun şampiyonu Real Madrid oldu. Cadiz'i 3-0 yenen maçta 65 dakika sahada kalan Arda Güler için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni yaptı. " dedi.Abone ol

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 3-0 kazanılan Cadiz maçının ardından kameraların karşısına geçerken açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve etkileyici bir performans gösteren Arda Güler'in performansını değerlendiren Ancelotti, "Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni yaptı. Geçiş dönemini yavaş yavaş tamamlıyoruz. Gençler sürekli gelişiyor." ifadelerini kullandı.

Ancelotti, "La Liga mükemmel geçti. Çok az hata yaptık. Bu sınırlı bir mutluluk çünkü önümüzde çarşamba günü oynayacağımız (Bayern Münih maçı) çok önemli bir maç var. Hepimizin aklı yüzde 100 o maçta." dedi.

Real Madrid, La Liga'da sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

La Liga'nın 34. haftasında sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup ederek puanını 87'ye çıkaran Real Madrid, Barcelona'nın deplasmanda Girona'ya 4-2 mağlup olmasıyla en yakın rakibi Girona ile arasında 13 puan fark oldu.

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Real Madrid'in ardından Girona 2. (74 puan), Barcelona ise 3. (73 puan) sırada bulunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER