Spor

Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Kara leke olarak tarihe geçtiniz

Tüm Spor - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, şampiyonluğu kaybettikten sonra Fenerbahçe başkanı Ali Koç için tepki dolu açıklamalar yaptı.

Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Kara leke olarak tarihe geçtiniz
27-05-2024 17:23

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, ligde şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



"BÖYLE BİR BAŞKAN F.BAHÇE TARİHİNDE GÖRÜLMEDİ"

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yapan Uçum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

"Yazıklar olsun bu yönetime" ifadesini kullanan Mehmet Uçum, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu sezon da bitti, son on yıl yine hüsran. Bir kaç doğruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi.

"BÖYLE BİR BAŞKAN FENERBAHÇE TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞTİR"

'Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar' diyen birinin yeniden başkan olmak istiyorum demesinin manası nedir: Herhalde Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başkan olmak istiyorum demektir, başka bir anlamı olabilir mi bunun. Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe'nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe'yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir.

Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir. Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak."

Bu sezon da bitti, son on yıl yine hüsran.

Bir kaç doğruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi.

“Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi…

— Mehmet Uçum (@mehmetucum) May 26, 2024

 

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER