Ekonomi

Agrotech BYCHAT yazılımının yeterlilik testlerinin başarı ile sonuçlandığını bildirdi

Agrotech, yeni nesil e-ticaret ürünü olan BYCHAT yazılımının yeterlilik testlerinin başarı ile sonuçlandığını bildirdi

Agrotech BYCHAT yazılımının yeterlilik testlerinin başarı ile sonuçlandığını bildirdi
16-02-2024 11:08

Agrotech, ÖZETİ| Yapay Zeka (AI) ve robotik yazışma tabanlı yeni nesil e-ticaret ürünü olan BYCHAT yazılımının iki ayı aşkın süredir devam eden yeterlilik testleri başarı ile sonuçlandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şöyle denildi:

Şirketimizin halka arz sürecinde kesin izahnamede detaylarına yer verilen Yapay Zeka (AI) ve robotik yazışma tabanlı yeni nesil e-ticaret ürünümüz olan BYCHAT yazılımımızın iki ayı aşkın süredir devam eden yeterlilik testleri başarı ile sonuçlanmıştır.

BYCHAT ürünümüzün kullanımı için Merkezi Hong Kong'da bulunan Amerika-Avrupa-Ortadoğu-Afrika ve Uzakdoğu başta olmak üzere 63 ülkede hizmet veren ARES TECHNOLOGY LIMITED şirketi ile bu ülkeleri kapsayan yıllık White-Label iş ortaklığı sözleşmesi imzalanmıştır.

Bu sözleşme ile birlikte ilgili firmanın yaklaşık yıllık 1,2 Milyar Dolar (yaklaşık 36 milyar TL) hacme sahip tüm e-ticaret ve dijital dönüşüm süreçleri %90 bağlı ortaklığımız olan GRİD TEKNOLOJİ LTD. tarafından yapay zekâ ürünümüz BYCHAT ile sağlanacaktır. Bu ticaret hacminin % 2'lik tutarı (yıllık yaklaşık 720 milyon TL) bağlı ortaklığımız GRİD TEKNOLOJİ LTD.'e ödenecektir. Buradan elde edilecek tutar tam konsolidasyon olarak raporlanan bilançomuza da yansıyacaktır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER