Spor

20 hafta sonra bir ilk gerçekleşti! Yeni şampiyonluk oranlarını ülkeyi ikiye böldü

Süper Lig'de 20. hafta maçları öncesi şampiyonluk oranları değişti. İddia Risk Yönetim Merkezi tarafından güncellenen listede iki takımında ilk kez aynı oran verilmesi futbolseverleri heyecanlandırdı. Son zamanlarda aldığı üst üste galibiyetlerle çıkışa geçen Galatasaray,

20 hafta sonra bir ilk gerçekleşti! Yeni şampiyonluk oranlarını ülkeyi ikiye böldü
20-01-2023 15:09

Şampiyonluk ÖZETİ| yolunda favori olarak gösterilen Fenerbahçe'nin oranı 1.80'den 1.90'a çıktı. Son haftaların formda ekiplerinden Galatasaray'ın oranı ise 2.00'dan 1.90'a indi. Böylece Galatasaray Fenerbahçe ile zirveyi paylaştı. Ezeli rakiplerin, sezon başından bu yana ilk defa aynı basamakta yer alması sosyal medyada oldukça konuşuldu.

İKİ FAVORİ BİRDEN

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oranı 1.90 olarak açıklandı. Böylece ilk kez şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin dışında bir takım favori olarak gösterildi.

EZELİ RAKİPLERİ BEŞİKTAŞ TAKİP ETTİ

Bu sezona istediği gibi başlayamayan ve çıkışa geçmesi beklenen Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 8.50 olarak duyuruldu. Trabzonspor'un son oranı 14.00 olarak açıklandı. Başakşehir'e 16.00, Adana Demirspor'a 35.00, Konyaspor'a ise 80.00 oran belirlendi.

Alper Kızıltepe Alper Kızıltepe Spor Editörü Haberler.com - Spor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER