Teknoloji

Marvel'dan Secret Invasion İçin Şifreli Paylaşımlar! - Webtekno

Marvel, bu ay Disney+'a gelecek Secret Invasion dizisiyle ilgili Twitter'dan gizemli paylaşımlar yapmaya başladı. Paylaşıldıktan beş dakika sonra silinen gönderiler, diziyle ilgili ipuçları içermenin yanı sıra bir internet sitesine yönlendiriyor. Bu siteye girmek için gereken şifr

Marvel'dan Secret Invasion İçin Şifreli Paylaşımlar! - Webtekno
08-06-2023 23:23

Marvel ÖZETİ| Sinematik Evreni’nin en çok beklenen yapımlarından olan Secret Invasion, 21 Haziran’da Disney+ üzerinden hayranlarla buluşacak. Samuel L. Jackson’ı Nick Fury olarak tekrar göreceğimiz yapım, şekil değiştiren Skrull’ların gezegene sızışını ve buna karşı verilen mücadeleyi konu edinecek.

Secret Invasion için heyecanlı bekleyiş sürerken Marvel, sosyal medya üzerinden oldukça ilginç bir kampanya başlattı. Şirket, Twitter'da diziyle ilgili bazı bilgiler içeren paylaşımlar yaptı; ancak kısa bir süre sonra bunları sildi.

Diziyle ilgili paylaşımlar, Secret Invasion’a özel bir siteye girmeyi sağlayacak bir şifre hakkında ipuçlarını içeriyor

Marvel Studios, şu ana kadar yaptığı bu gizemli Secret Invasion paylaşımlarını yaklaşık beş dakika içinde sildi. Ekran görüntüsü alınan paylaşımlarda, diziyle ilgili birçok ipucunun yer aldığı görüldü. Örneğin birinde “Nick Fury yaşıyor mu?” yazısı, bir başkasında ise “Nick Fury nerede?” yazısı yer alıyordu.

Bunların yanı sıra paylaşılan görseller, “The Invasion Has Begun” (İstila Başladı) isimli diziye özel olarak oluşturulan bir site için de ipuçlarını içeriyor. Bu ipuçlarıyla hayranların sitenin şifresini bulmaya çalışması amaçlanıyor. Sitenin linkini haberin sonlarına bıraktık.

Fotoğraflara baktığınızda bazı harf ve rakamların yuvarlak içine alındığını veya bariz bir şekilde vurgulandığını görebiliyoruz. İşte bunlar, siteye girmek için gereken şifrenin karakterlerini oluşturuyor. Marvel’ın bu yaklaşımının, hayranları iyice heyecanlandıran ve meraklandıran başarılı bir reklam kampanyası olduğunu söylememiz yanlış olmaz.

Ortaya çıkan şifreyi siteye girdiğinizde Secret Invasion'dan yepyeni bir videoyla karşılaşıyorsunuz

Yukarıdan da görebileceğiniz gibi tüm ipuçlarının birleştirildiği bir görsel de yayınlandı. Bu görselden "RSD3PX5N7S" şifresi elde edilebiliyor. Şifreyi siteye girdiğimizde ise karşımıza dizinin ilk beş dakikasını içeren yepyeni bir video çıktığını görebiliyoruz. Klip, bizi Moskova'ya götürürken Martin Freeman'ın canlandırdığı,  Ajan Everett K. Ross'un bir sahnesiyle buluşturuyor. 

Siz de videoyu görmek istiyorsanız buraya tıklayarak The Invasion Has Begun isimli siteye ulaşabilirsiniz.

Secret Invasion fragmanı