Spor

Güzel tenisçi Garbine Muguruza, selfie çektirirken tanıştığı hayranıyla evleniyor

Eski Wimbledon şampiyonu Garbine Muguruza, 2021 ABD Açık Tenis Turnuvası sırasında, sokakta selfie çektirirken tanıştığı hayranı model Arthur Borges ile evleneceğini duyurdu. İki yıl sonra Borges, Marbella, İspanya'da Muguruza'ya evlenme teklif etti.

Güzel tenisçi Garbine Muguruza, selfie çektirirken tanıştığı hayranıyla evleniyor
01-06-2023 16:28

Eski ÖZETİ| bir Wimbledon şampiyonu olan Garbine Muguruza, sokakta rastladığı ve sonrasında aşık olduğu bir hayranıyla evleneceğini açıkladı.

"ONUNLA SOKAKTA KARŞILAŞTIM"2017 Wimbledon ve 2016 Fransız Açık zaferini elde eden Muguruza, 2021 ABD Açık zamanında kendisinden bir selfie çekmek isteyen Arthur Borges ile tanışmıştı. Bu rastlantısal karşılaşma sonucunda Borges ile ilişki yaşamaya başlayan İspanyol tenisçi, o günkü olayı "Otelim Central Park'a yakındı ve canım sıkılıyordu. Bir yürüyüş yapmaya karar verdim ve sokakta onunla karşılaştım. Birden bana 'ABD Açık'ta başarılar' dedi. 'Ne kadar yakışıklı' diye düşündüm." şeklinde anlattı.

"BENİ KENDİNE BAĞLADIN"Borges ile tanıştıktan iki yıl sonra, genç adam Muguruza'ya İspanya, Marbella'da evlenme teklifinde bulundu. Muguruza, evlilik teklifine evet dedikten sonra 881 bin takipçili Instagram sayfasından "'Merhaba' dediğinde beni kendine bağladın." mesajını yayınladı.

AİLESİYLE VAKİT GEÇİRİYORMuguruza şu anda tenisten bir mola vermiş durumda ve yaz boyunca ailesi ve arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi planlıyor.

Zehra Yaşık Zehra Yaşık Editör Haberler.com - Spor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER