USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeni kabine açıklandı! Bakan Koca'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabine üyelerini açıkladı. Görevine devam eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilk açıklamasını yaptı.

Yeni kabine açıklandı! Bakan Koca'dan ilk açıklama geldi
03-06-2023 22:47
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevine devam edecek.

"SORUMLULUĞUM MİLLETİMİZ KADAR BÜYÜK"

Bakan Koca sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Koca, paylaşımında, "Sn. Cumhurbaşkanımızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür." ifadelerini kullandı.

Sn. Cumhurbaşkanımızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür.

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 3, 2023

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
En Güvenilir Yapay Zekâ Dil Modelleri Belli Oldu
En Güvenilir Yapay Zekâ Dil Modelleri Belli Oldu

Stanford Üniversitesi, dünyanın en güvenilir yapay zekâ dil modellerini araştırdı. Yapılan çalışma sonucunda Anthropic, rakiplerini geride bıraktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu