USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Taş kalpliler nefrete doymuyor! CHP fanatikleri depremzedeye park alanını bile çok gördü

Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ezici üstünlükle sandıklardan çıkmasını hazmedemeyen CHP yandaşları, afet mağdurlarına nefret saçmaya devam ediyor. İğrençliğin son örneği Ankara'dan...

Taş kalpliler nefrete doymuyor! CHP fanatikleri depremzedeye park alanını bile çok gördü
21-05-2023 17:08
Google News

Seçimde ÖZETİ| yaşadıkları hezimetin hıncını depremzedelerden çıkaran 6’lı koalisyonun ektiği nefret tohumları bu defa başkentte karşılık buldu. Adıyaman’daki depremde kızı, damadı ve 3 torununu toprağa veren Bilal Karadağ’ın, yeni yerleşim yeri olan Ankara’da ayrımcılığa maruz kaldığı ortaya çıktı.

BU NE KİN

Karadağ’ın seçimlerin ardından Adıyaman plakalı otomobilini park ettiği sırada kendisine doğru yaklaşan bir CHP’linin, “Sen Adıyamanlısın. Aracını buraya park etme! Tayyip Erdoğan'a oy verdiniz.” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Yaşadığı şoku “İkinci depremolarak anlatan Bilal Karadağ, olayı Milat gazetesine şöyle aktardı:

“Adıyaman merkezde evim ağır hasar aldı. Ve o ağır hasarlı evde kendi canımı, eşimi ve çocuğumun canını zor kurtarabildim. Biz kurtulduk ama başka mahallede  ikamet eden kızım, 3 çocuğu ve damadımla birlikte 5 canımı kaybettim. 5 canımı kabre koyduktan sonra Adıyaman’da durmadım ve Ankara’ya geldim. Yaklaşık 3 aydır Ankara’da ikamet etmekteyim.

Önceki gün Çankaya’da gittiğim bir adreste aracımı park ederken, aracımın plakasını okuyan 75-80 yaşlarında birkaç adım ötedeki bir vatandaş bana doğru geldi ve dedi ki ‘Siz aracınızı buraya park etmeyin.’ Sebebini sorduğumda ‘Siz Adıyaman olarak bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiniz.’ Ben o cümleden sonra adeta ikinci depremi yaşadım. Ve ne kadar üzüldüğümü kelimelerle anlatamam.”