USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika... Biden'dan deprem talimatı

Son dakika... ABD Başkanı Joe Biden, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan'ın açıklamalarına ek açıklamada bulundu. ABD Başkanı Biden, her türlü yardımı sağlama talimatını verdim açıklamasında bulundu.

Son dakika... Biden'dan deprem talimatı
06-02-2023 16:51
Google News

ABD ÖZETİ| Başkanı Joe Biden, Türkiye’de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından yaptığı açıklamada “Ekibime, Türkiye ile koordineli olarak durumu yakından izlemeye ve gerekli her türlü yardımı sağlamaya devam etmeleri talimatını verdim” dedi.

Türkiye’de 10 ili etkileyen, Suriye başta olmak üzere çevre ülkeleri etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ABD Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

ABD Başkanı, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybedenler ve yıkıntıdan derin üzüntü duyuyorum. Ekibime, Türkiye ile koordineli olarak durumu yakından izlemeye ve gerekli her türlü yardımı sağlamaya devam etmeleri talimatını verdim” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Volkswagen'den Hayvanları Yoldan Kaçıran Amblem
Volkswagen'den Hayvanları Yoldan Kaçıran Amblem

Volkswagen, "RooBadge" olarak isimlendirdiği yeni bir araç amblemi geliştirdi. Bu amblem, Avustralya yollarına atlayan kanguruları yoldan uzaklaştırmaya yarıyor. Dileyen firmalar, Volkswagen RooBadge'i kullanabilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu