USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Neymar Manchester City'ye mi transfer olacak? Neymar M. Cİty'ye mi gidiyor?

İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan ve gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına Neymar ile özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek başladı. Peki Neymar Manchester City'

Neymar Manchester City'ye mi transfer olacak? Neymar M. Cİty'ye mi gidiyor?
29-05-2023 23:22
Google News

ÖZETİ| Neymar Manchester City'ye mi transfer olacak? İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan ve gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına Neymar ile özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek başladı. Peki Neymar Manchester City'ye mi transfer olacak? Neymar M. Cİty'ye mi gidiyor? Detaylar...

NEYMAR MANCHESTER CİTY'YE Mİ GİDECEK?Manchester City'nin patronu Pep Guardiola, yıldız futbolcu Neymar ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı, PSG'den ayrılma olasılığı yüksek görünen Brezilyalıyı gelecek sezon için takımında görmek istediğini belirtti. Neymar ise özel görüşme sonrası İngiliz devine yeşil ışık yaktı.

ÖZEL OLARAK ARADIFransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Equipe'te yer alan habere göre, Guardiola, yıldız oyuncuyu o kadar çok istiyor ki özel olarak telefonla aradı ve özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından yıldız oyuncunun transfere yönelik olumlu yaklaştığı belirtildi.

Neymar Manchester City'ye mi transfer olacak? Neymar M. Cİty'ye mi gidiyor?

PREMİER LİG'DE OYNAYABİLİRŞampiyonlar Ligi'ne beklenenden erken veda eden PSG'de taraftarların protestolarından bunalan ve Kylian Mbappe'nin imzaladığı son kontratla beraber Fransız oyuncuya tanınan ayrıcalıklardan rahatsız olan Neymar'ın takımdan ayrılmanın eşiğine geldiği iddia edilen bir dönemde gerçekleştirilen bu görüşme, Neymar'ın kariyerine Premier Lig'de devam edebileceği söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Microsoft Phi-3 Mini Yapay Zekâ Modelini Tanıttı
Microsoft Phi-3 Mini Yapay Zekâ Modelini Tanıttı

Microsoft, oldukça küçük boyutlu yapay zekâsı Phi'nin yeni versiyonu Phi-3 Mini'yi tanıttı. Firma üç küçük yapay zekâ modeli çıkaracak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu