USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

New York'ta Orman Yangınları Nedeniyle Hava Kalitesi Uyarısı

New York eyalet yönetimi, Kanada'daki orman yangınları nedeniyle hava kalitesinin kötüleşmesi üzerine New York eyaletinin orta ve doğu bölgeleri için Çarşamba günü hava kalitesi sağlık uyarısı yaptı.

New York'ta Orman Yangınları Nedeniyle Hava Kalitesi Uyarısı
07-06-2023 20:53
Google News

NEW ÖZETİ| YORK, 7 Haziran (Xinhua) -- New York eyalet yönetimi, Kanada'daki orman yangınları nedeniyle hava kalitesinin kötüleşmesi üzerine New York eyaletinin orta ve doğu bölgeleri için Çarşamba günü hava kalitesi sağlık uyarısı yaptı.

Eyalet yönetimi, hem ozon hem de ince parçacık halindeki maddelerden kaynaklanan kirlilik seviyesinin, hava kalitesi endeksi (AQI) değerine göre 100'ü aşmasının beklendiğini söyledi.

Eyaletin merkezi New York kentinin idaresi ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada özellikle kalp ya da solunum rahatsızlığı olan kent sakinlerine, açık hava aktivitelerini sadece kesinlikle gerekliyse gerçekleştirmeleri çağrısında bulundu.

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi, Kanada'nın Quebec eyaletinde yayılan orman yangınlarından, ABD'nin Kuzeydoğu ve Büyük Göller bölgelerine geniş çapta pus ve duman taşındığını bildirdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kia K4 Tanıtıldı: Tasarımı ve Özellikleri
Kia K4 Tanıtıldı: Tasarımı ve Özellikleri

Kia, içten yanmalı motora sahip yeni sedan otomobilini tanıttı. "K4" isimli otomobil, tasarımıyla da teknik özellikleriyle de tüketiciyi mest etmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki Kia K4, hangi özelliklerle donatıldı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu