USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Mustafa Varank'tan Sözcü'nün Togg'lu seçim manşetine tepki

Seçimlerde alınan yenilginin ardından depremzedelere ağır ithamlarda bulunan Sözcü gazetesine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan tepki geldi.

Mustafa Varank'tan Sözcü'nün Togg'lu seçim manşetine tepki
18-05-2023 23:14
Google News
Seçimlerde ÖZETİ| alınan yenilginin ardından depremzedelere ağır ithamlarda bulunan Sözcü gazetesine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan tepki geldi.Abone ol

İkinci tura kalan seçimlerde Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasındaki fark, muhalif seçmenlerini öfkelendirdi..

Yenilginin ardından depremzedelere ağır ithamlarda bulunan Sözcü gazetesi, geçtiğimiz günlerde attığı manşetle Togg üzerinden vatandaşla alay etmeye kalkıştı.

Sözcü'ye tepki

Eleştirilen manşete tepki gösterenlerden isimlerden biri de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank oldu.

CNN Türk canlı yayınında depremzedelere yönelik yapılan bu hakaretleri anlayamadığını belirten Varank, Sözcü'nün manşetinin bir utanç vesikası olduğunu vurguladı:

"Şu manşeti atabilmek çok yanlış, Şu bir utanç vesikasıdır"

Gerçekten depremzede vatandaşlarımıza büyük hakaretler edildi. Sade vatandaş olarak anlayamıyorum. Deprem bölgesindeki vatandaş neden Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi, yaptığımız yardımlar size haram olsun. Şu manşeti atabilmek çok yanlış. Seçmeni suçlayarak hangi netice alabilirsiniz ki? Şu bir utanç vesikasıdır.

"Demek ki siz yaptığınız her işi seçim için yapıyormuşsunuz"

Muhalefetin en büyük sıkıntısı bu. Siyaset insanları ikna ederek yapılır. Karşınızdaki vatandaşı oturup konuşacaksınız ikna edeceksiniz. Onlar da size oy verecek. Bu seçimin aslında ne olduğunu gösteriyor. Demek ki kardeşim siz vatandaşlarınızı ikna edemiyorsunuz. Burada sorun vatandaşta değil oya talip olan tarafta. Burada hatayı kendinizde aramanız lazım. Demek ki siz yaptığınız her işi seçim için yapıyormuşsunuz. Siz yaptığınız deprem yardımlarını oralardan oy alabilmek için yapıyormuşsunuz.

Tekirdağ Belediyesi'nin yaptıkları. Otellerde kalan vatandaşlarımızı çıkarmak ne demek! Bunun insanlığa izah edilecek tarafı yok. Burada sorun muhalefetin inandırıcı olmaması. Birine benzeyerek, tiyatro oynayarak insanlardan oy alamazsınız. Siyaset samimiyet gerektiriyor. Siz vatandaşı kandırarak AK Parti'ye benzemeye çalışarak seçimde başarılı olmaya çalışıyorsunuz. İlk başarısızlıkta da eski kodlarınıza dönüyorsunuz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Zeekr 009 Grand Tanıtıldı: Fiyatı ve Özellikleri
Zeekr 009 Grand Tanıtıldı: Fiyatı ve Özellikleri

Zeekr, ultra lüks panelvan modeli "009 Grand"ı tanıttı. VIP hissiyatını sonuna kadar yaşatan otomobil, motor performansı ile de mest edecek gibi görünüyor. Aracın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı şimdilik belli değil.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu