USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Melike Şahin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kiminle evlendi eşi kimdir?

Farklı müzik tarzı ve yorumu ile geniş hayran kitlesine ulaşan ve Merhem adlı albümü ile ses getiren şarkıcı Melike Şahin sessiz sedasız evlendi. 6 yıldır birlikte olduğu Sedat Bey ile evlenen Melike Şahin merak konusu oldu. Peki Melike Şahin kimdir, aslen nereli, kiminl evlendi? E

Melike Şahin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kiminle evlendi eşi kimdir?
01-06-2023 08:52
Google News
Farklı ÖZETİ| müzik tarzı ve yorumu ile geniş hayran kitlesine ulaşan ve Merhem adlı albümü ile ses getiren şarkıcı Melike Şahin sessiz sedasız evlendi. 6 yıldır birlikte olduğu Sedat Bey ile evlenen Melike Şahin merak konusu oldu. Peki Melike Şahin kimdir, aslen nereli, kiminl evlendi? Eşi Sedat Bey kim?Abone ol

Şarkcı, söz yazarı ve besteci olan Melike Şahin muradına erdi, 6 yıllık sevgilisi Sedat Bey ile sessiz sedasız evlendi. Nikah sonrası birkaç fotoğrafı takipçileri ile paylaşan Melike Şahin'in gelinliği ve Sedat Bey'in damadı olay oldu. Melike Şahin evlilik haberleri sonrasında merak edildi. Peki kimdir Melike Şahin aslen nereli? 34 yaşında olan Melike Şahin İstanbul doğumlu fakat aslen Sivas Divriği doğumlu.

Melike Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu düşerek evlendiğini duyurdu. Evlenmesiyle gündeme gelen Melike Şahin'in hayatı, kariyeri ve şarkıları merak ediliyor.

Melike Şahin, 6 yıldır Sedat Bey ile aşk yaşıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden başarılı şarkıcı, sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Damadın kombini dikkat çekti

Instagram hesabından eşiyle verdiği gelinlik ve damatlıklı pozu paylaşan Melike Şahin, "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu yazdı. Oyuncunun yoruma kapalı olarak yaptığı paylaşıma beğeni yağmaya başladı. Şahin sade bir gelinlik tercih ederken eşi de beyaz takım elbise içine siyah boğazlı kazak giydi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, yapay zekalı Android için harekete geçti!
Google, yapay zekalı Android için harekete geçti!

Google, Adroid ve yapay zeka takımlarını bir araya getirdi. Şirketin yazılımlarına yapay zekayı dahil etmek istediği görülüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu