USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Josef de Souza Mersin'de depremzedelere moral verdi

Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Mersin'de misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek hem hediyeler sundu hem de onlara moral verdi.

Josef de Souza Mersin'de depremzedelere moral verdi
13-02-2023 13:18
Google News

ÖZETİ| Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Mersin'de misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek hem hediyeler sundu hem de onlara moral verdi.

Deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlatan futbolculardan biri olan Josef de Souza, Mersin'e gelerek depremzedeleri ziyaret etti. Yenişehir Fuar Alanında depremden zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Brezilyalı futbolcu, çocuklara hediyeler verirken geçmiş olsun dileklerini iletti ve orada bulunan herkese moral verdi.Alanı gezen ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Halisdemir'den bilgi alan Beşiktaşlı oyuncu, aileler ve çocuklarla sohbet etti. Çocuklar için oluşturulan oyun alanını ziyaret eden ve onlarla fotoğraf çektiren Josef de Souza, "Buradaki çalışan gönüllü ve yetkili herkesi depremzedeleri burada iyi bir şekilde ağırladıkları için kutluyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor, bunu gördüm, teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye'ye vermek istediğim tek mesaj; bu çocuklara sahip çıkın. Tüm Türk halkından istediğim şey bu çocuklar yalnız bırakılmasın. Onlar hepimizin çocukları" şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeni Mercedes EQA ve EQB Türkiye'de! İşte fiyatlar
Yeni Mercedes EQA ve EQB Türkiye'de! İşte fiyatlar

En merakla beklenen araçlardan Mercedes EQA ve EQB, nihayet Türkiye'ye geldi. İşte en önemli ayrıntılar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu