USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İnsanlardan Hamburger Yapan Adam: Joe Metheny - Webtekno

Sıra dışı cinayetler, akılalmaz suç dosyaları ve öfkeden gözü dönmüş katiller… Bu güne dek gördüğünüz ve duyduğunuz tüm suç vakalarını bir kenara bırakın. Çünkü bu sefer kurbanlarının etinden hamburger yapıp, bunları satmasıyla bilinen bir katilden söz edeceğiz.

İnsanlardan Hamburger Yapan Adam: Joe Metheny - Webtekno
03-06-2023 23:13
Google News

“The ÖZETİ| Cannibal” Metheny olarak da bilinen ve 1.85 cm boyunun yanında 205 kiloluk bir cüssesiyle dikkati çeken Joe Metheny, çok sayıda cinayete sebebiyet veren ve üstüne üstlük katil olmaktan onur duyan biri.

Peki Joe bu inanması güç cinayetleri neden ve nasıl işlemişti ve kurbanlarından hamburger yapacak kadar gözünü döndüren şey neydi?

1955’te ABD’de doğan Joe Metheny, trajik bir çocukluk geçirir.

Joe Metheny

Babasını küçük yaşta kaybeden talihsiz çocuk, 5 kardeşiyle birlikte büyür ve oldukça ilgisiz bir anneye sahiptir. Kardeşlerinin arasında kıvrak zekasıyla ve okul başarılarıyla ön plana çıkan Joe, gençlik yıllarında ilk etapta orduda görev alır. 

Ordudan ayrıldıktan sonra kereste fabrikalarında çalışır ve ardından kamyon şoförlüğüyle geçimini sağlar. Hayatına oldukça sıradan bir insan olarak devam eden Joe, 1994’te kız arkadaşıyla yaşamaya başlar ve bir oğulları olur. 

İşi sebebiyle daima uzun yollarda olan Joe, bir gün eve geldiğinde kız arkadaşı ve oğlunu orada bulamaz. Tam da bu noktada işler sarpa sarmaya başlar.