USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Her Türden İndirimli Kitap Tavsiyesi

Kitaplığınızda mutlaka olmasını isteyeceğiniz, indirime girmişken kaçırmadan alabileceğiniz onlarca kitap tavsiyesi bu listede.

Her Türden İndirimli Kitap Tavsiyesi
27-05-2023 14:15
Google News

Sıkı ÖZETİ| bir okuyucuysanız ve kitaplığınızda yeni kitaplara her zaman yer varsa, sizin için harika bir liste hazırladık. Listemizde farklı türlerden onlarca kitap var ve hepsinin ortak noktası, indirimde olmaları!

Haftalık olarak güncellenecek bu listede bu hafta Amazon Prime Çok Al & Az Öde kapsamında 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde %10 indirim ve 300 TL üzeri alışverişlerinizde %15 indirim fırsatıyla satışta olan kitaplar var.

Not: Çok Al & Az Öde yalnızca Amazon Prime üyeleri için geçerli. Eğer henüz Amazon Prime üyesi olmadıysanız, buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

İndirimdeyken sepetinize eklemek isteyeceğiniz, farklı türlerden kitap tavsiyeleri

Türk ve Dünya klasikleri & modern klasikler

Bu kategoride yer alan kitapların tamamı, okumayanlarımızın bile adını mutlaka duymuş olduğu; Türk ve Dünya klasikleri arasına girmiş ya da modern klasikler olarak adını yazdırmış kitaplardan oluşuyor. Listede yer alan kitaplar arasından okumadıklarınız varsa, hazır indirimdeyken alıp okuma listenize eklemenizi tavsiye ederim.

İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar AtlasıGabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık YalnızlıkGabriel Garcia Marquez - Kırmızı Pazartesi: İşleneceğini Herkesin Bildiği Bir Cinayetin ÖyküsüPaul Auster - Brooklyn ÇılgınlıklarıHarper Lee - Bülbülü ÖldürmekOğuz Atay - Tehlikeli OyunlarEmily Bronte - Uğultulu TepelerKnut Hamsun - AçlıkDino Buzzati - Tatar ÇölüMatt Haig - İnsanlarMatt Haig - Zamanı Durdurmanın YollarıMelisa Kesmez - Küçük Yuvarlak TaşlarIrvin D. Yalom - Nietzsche AğladığındaJose Saramago - KörlükVigdis Hjorth - MirasYusuf Atılgan - Aylak Adam

Bilim ve teknoloji kitapları

Bilime ve teknolojiye dair ufuk genişleten bilgilere ulaşabileceğiniz; bu alanlarda kültürünüzü katlayacak kitaplar arıyorsanız, aşağıdaki liste tam da size göre. Listede evrenden insan biyolojisine, oyun yapımından beynimizin gizemlerine farklı konuları ele alan kitaplar var.

Neil DeGrasse Tyson - Acelesi Olanlar İçin AstrofizikCarl Sagan - Kozmos: Evrenin ve Yaşamın SırlarıDavid Eagleman - Incognito: Beynin Gizli HayatıDavid Eagleman - Canlı Devre: Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzüA. M. Celal Şengör - Bilimin BüyüsüMax Tegmark - Yaşam 3.0: Yapay Zeka Çağında İnsan OlmakGarry Kasparov - Derin Düşünce: Yapay Zekanın Yetmeyip İnsan Oluşturıcılığının Başladığı YerCarlo Rovelli - Helgoland: Kuantum Devrimini AnlamlandırmakStephen Hawking - Kara Delikler ve Bebek Evrenler

Bilim kurgu, fantasik, distopya

Bilim kurgu romanları, fantastik eserler ve distopya klasikleri... Listenin bu kısmında yer alan tüm kitaplar, türlerinin en iyileri arasında. Pek çok yazarın kitaplarına ulaşabileceğiniz liste; bilim kurgu, distopya ve fantastik edebiyat severlerin mutlaka göz atması gereken türden.

Pierre Boulle - Maymunlar GezegeniUrsula K. Le Guin - MülksüzlerAldous Huxley - Cesur Yeni DünyaRay Bradbury - Fahrenheit 451William Golding - Sineklerin TanrısıGeorge Orwell - 1984Karin Boye - KallokainWilliam Gibson - NeuromancerFrank Herbert - DuneBora Chung - Lanetli TavşanMadeline Miller - Ben, KirkeToshikazu Kawaguchi - Kahve Soğumadan ÖnceYevgeni Zamyatin - BizEdward Page Mitchell - Geri Giden Saat

Korku, gerilim, polisiye

Edebi türler arasında en çok hayranı olan türlerden bazıları kesinlikle korku, gerilim ve polisiye. Listemizin bu köşesinde tüm duyularınızı tetikleyecek korku hikayelerine, içinde kaybolacağınız gizem dolu kitaplara ve suçların izini sürerken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız polisiye romanlara yer verdik.

Ahmet Ümit - Kayıp Tanrılar ÜlkesiOttessa Moshfegh - Ölümü Ellerinde TutarkenJean Christophe Grange - Siyah KanChris Whitaker - Sondan BaşlıyoruzAgatha Christie - On KişiydilerAgatha Christie - Doğu Ekspresinde CinayetBora Chung - Lanetli Tavşan

Felsefe, psikoloji, tarih

İçinde yaşadığımız dünyayı, geçmişimizi ve geleceğimizi daha iyi anlamak; insan psikolojisini daha kapsamlı değerlendirebilmek isteyenler için felsefe, psikoloji ve tarih kategorilerinden öne çıkan indirimli kitaplar.

Mustafa Kemal Atatürk - Nutukİlber Ortaylı - Türkiye'nin Yakın Tarihiİlber Ortaylı - Türklerin Tarihi: Orta Asya’nın Bozkırlarından Avrupa’nın KapılarınaHalil İnalcık - Kısa Osmanlı Tarihi: Osmanlı İmparatorluğu Tarihine KuşbakışıQuintus Tullius Cicero - Siyaset SanatıEmrah Safa Gürkan - Cumhuriyet'in 100 GünüViktor Emil Frankl  - İnsanın Anlam ArayışıMuazzez İlmiye Çığ - Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?İlber Ortaylı - Yakın Tarihin GerçekleriEmil Michel Cioran - Çürümenin KitabıEngin Geçtan - İnsan OlmakFriedrich Wilhelm Nietzsche - Böyle Söyledi ZerdüştClarissa P. Estes - Kurtlarla Koşan KadınlarByung Chul Han - Şeffaflık ToplumuByung Chul Han - Palyatif Toplum: Günümüzde AcıFernando Pessoa - Huzursuzluğun Kitabı

Faydalı bilgiler & başvuru kitapları

Herhangi bir konu hakkında giriş seviyesinde bilgi edinip kendini geliştirmek isteyenler için bu listede farklı konulara yönelik faydalı bilgi ve başvuru kitaplarına yer verdik. 

Gabor Mate - Vücudunuz Hayır Diyorsa: Duygusal Stresin BedelleriRutger Bregman - Gerçekçiler İçin Ütopya: Kusursuz Dünyayı Nasıl İnşa Edebiliriz?Richard H. Thaler - Akıllı İnsanların Mantıksız KararlarıFrank Arnold - İşi Ustasından Öğrenin: Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim DersleriAlan Barker - Etkili İletişimPeter Thiel & Blake Masters - Sıfırdan Bire: Startuplar Üzerine Notlar ya da Geleceği İnşa Etmenin Yolları

Biyografi ve anılar

Hikayeleriyle geçmişe ve geleceğe ışık tutan karakterlere, tarihi olaylara ve anılara ilginiz varsa, bu listede yer alan kitaplara göz atmak isteyebilirsiniz.

Nikola Tesla - Tesla: İcatlarım ve Hayatımİlber Ortaylı - Eski Dünya SeyahatnamesiSemyon İvanoviç Aralov - Bir Sovyet Diplomatının Türkiye AnılarıAyfer Tunç - Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek: 70'li Yıllarda HayatımızGwen Adshead & Eileen Horne -Tanıdık Şeytan: Bir Adli Psikiyatrın NotlarıTara Westover - TalebeA. M. Celal Şengör - Dahi Diktatör

Daha detayı kitap tavsiyelerimize de göz atmak isterseniz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kia K4 Tanıtıldı: Tasarımı ve Özellikleri
Kia K4 Tanıtıldı: Tasarımı ve Özellikleri

Kia, içten yanmalı motora sahip yeni sedan otomobilini tanıttı. "K4" isimli otomobil, tasarımıyla da teknik özellikleriyle de tüketiciyi mest etmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki Kia K4, hangi özelliklerle donatıldı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu