USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Güldür Güldür'den gidince komedi dizisine evet dedi! Seyircileri gülme krizine soktu

Önümüzdeki sezonda Eski Yeni dizisiyle hayranlarını ağırlamaya hazırlanan Onur Buldu, boş durmayıp yine bir TRT projesine daha imza attı. TRT'nin Tabii isimli dijital platformunda yayına giren Organizasyon Bizim İşimiz projesiyle sözleşme imzalayan Onur Buldu, yeni rolüyle tüm dik

Güldür Güldür'den gidince komedi dizisine evet dedi! Seyircileri gülme krizine soktu
21-05-2023 12:02
Google News

Tabii ÖZETİ| ekranında yayın macerasına atılan ve komedi dolu sahneleriyle izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Organizasyon Bizim İşimiz dizisine, Güldür Güldür Show'un unutulmaz oyuncusu transfer edildi. Doktorlar, Avrupa Yakası, Jet Sosyete, Benim Annem Bir Melek, Aşağı Yukarı Yemişliler gibi projelerde boy gösteren Onur Buldu, bu sefer TRT projesiyle ekranlara sıkı bir dönüş yaptı.

Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?

Selçuk Aydemir'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Hasan Karul ile Furkan Yeşilnur'un yapımcılığını üstlendiği Organizasyon Bizim İşimiz'le anlaşma sağlayan Onur Buldu yeni rolüyle beğeni yağmuruna tutuldu. Onay Durgun, Selçuk Aydemir ve Onur Gökçek'in senaryosunu kaleme aldığı Motto Prodüksiyon imzalı Organizasyon Bizim İşimiz'in sevilen ismi Onur Buldu, hikayesiyle izleyenlere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Organizasyon Bizim İşimiz'de Onur Buldu'nun yanı sıra Sarp Apak, Şinasi Yurtsever, Su Kutlu, Yeliz Kuvancı gibi birbirinden iddialı oyuncular da yer alıyor. Onur Buldu’nun Dizisi Organizasyon Bizim İşimiz'in Konusu: Dedesinden yadigar aile şirketinde, son derece kurnaz olan eniştesi Fırat'a karşı liderlik savaşı veren Mercan, şirkete alınan yeni çalışanları Aytaç'ın da cin fikirleriyle şirketin başına geçmeye çalışır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Alüminyum Bir Zamanlar Altından Değerliydi!
Alüminyum Bir Zamanlar Altından Değerliydi!

Günlük yaşamımızda alüminyum, içecek kutularından bilgisayarlara, golf sopalarından araba jantlarına kadar birçok alanda karşımıza çıkıyor. Peki alüminyumun gerçek potansiyelinden haberiniz var mı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu