USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaray'dan Volkan Demirel'e teklif

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın toplantısında gündeme dair görüşlerini aktardı. Başkan Özbek, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e teklif yaptığını belirterek, Lig bitince Hatayspor ile maç yapabiliriz. TFF'de Volkan Demirel ile karşılaştım. Vol

Galatasaray'dan Volkan Demirel'e teklif
12-05-2023 15:47
Google News

Galatasaray ÖZETİ| Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması töreninde açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"6 Şubat'ta çok büyük bir felaket yaşadık. Türkiye'nin 'ye yakın kısmı büyük bir deprem felaketine uğradı. İlk günden itibaren Galatasaray sahadaydı. İnsani destek malzemesi gönderdik. Oradaki insanlara ev için gerekenin yapılması gerekiyor. Bölgeye yardım göndermek için eski sporcularımızın formalarını, anılarını kapsayan objelerin müzayedesini yaptık. Zaman bazı şeyleri unutturabilir. Bu felaketin acılarını unutmamalıyız. Bölgenin ihtiyaçları üç ayda bitmez. Buraya olan ilgiyi azaltmamak durumundayız. Galatasaray olarak bölgeye olan desteğin devam etmesini sağlamak istiyoruz. Acil barınma için 500 konteyner gönderdik. Konteynerler için altyapı bekliyoruz."

"Bölgenin asıl sorunu insan göçü. Bu durum bölgedeki faaliyetlerin aksamasına neden oluyor. 250 konut yapacağız. Söz verdim, çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. 10 tane de okul sözü verdim. Galatasaray Spor Kulübü bir şeye söz verdiğinde yapar."

"Bu projelerin toplamı 500 Milyon TL tutuyor. Sayın Bakan Murat Kurum ile konuştuk. Galatasaray'ın dünyanın her yerinde taraftarı var. Türkiye'de 30 milyona yakın taraftarımız var. Bölgeye destek için 10 TL'lik bir SMS istesem, 30 milyondan taraftardan 300 Milyon TL yapıyor. Galatasaray'ın hassasiyetini dikkate almaları gerektiğini Sayın Bakan'a söyledim."

"1000 KONTEYNERLİK YAŞAM ALANI OLACAK"

"Almanya'da toplanan paraların bölgeye destek olarak sağlanması için Stelp ile işbirliği anlaşması imzalayacağız. Kurumların yardım toplanması için yetkiye ihtiyaç var. Çünkü toplanan yardımların nereye gitmesi gerektiğinin bilinmesi gerekiyor. İstanbul Valiliği ve AFAD ile protokol yapmamız lazım. Yapacağımız faaliyetleri net olarak anlatmamız gerekiyor."

"Erden Timur ve NEF Grubu'na teşekkür ediyorum. Konteyner kentte yaşam alanına ihtiyaç var, bunu yapacağız. 500 konteyner da NEF Vakfı veriyor. Toplamda 1000 konteynerlik bir yaşam alanı olacak. Kalıcı konut da bölgedeki insan göçünü ve iş kaybını engellemek için çok önemli."

"FELAKETİ UNUTMAYALIM, UNUTTURMAYALIM"

"Türkiye ve Türkiye'yi seven insanlara sesleniyorum. Bu felaketi unutmayalım, unutturmayalım. Zaman içerisinde acıların derinliği unutuluyor. Ama bu öyle bir acı değil. 50 binden fazla insanımız öldü ve 11'den fazla şehrimiz tarumar oldu. Bunu unutmayalım. Devlet elinden geleni yapıyor ama bu işi sadece devlete bırakmamalıyız. Sivil toplum kuruluşları bugünler için var. Galatasaray Kulübü de bu bölgedeki insanların yaraları sarılana kadar devam edecek."

"GALATASARAY TÜRKİYE'DİR"

"Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Çağrı aslında Bakanlık'tan geldi. Depremzede çocukları bölgeden almış ve İstanbul'a getirmişler. Bütün kulüplere çağrı yapıldı ve "A Takım oyuncularından bazılarını getirin, karma maç yapalım. Çocuklara moral olsun' denildi. Ne yapacaktık? Galatasaray olarak 'Gelmeyiz' mi dİyecektik? Galatasaray, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bizim yapmamız gerekenler var. Annesini, babasını kaybetmiş çocuklar formalarını giyerek deprem bölgesinde yanıma geldi. Sadece Galatasaray formalı çocuklar yoktu. İstanbul'a gelen çocuklara bu kadarcık şeyi çok mu görseydik? Galatasaray, Türkiye'dir. Türkiye'nin acıları, Galatasaray'ın da acılarıdır. Başkanın, çaycısına kadar Türkiye'nin derdiyle dertleniriz. Kimin ne dediği umrumda değil. Biz üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Çocuklar çok mutlu oldu, futbolculara inanılmaz sarıldılar."

Volkan Demirel ile Okan Buruk

"STUTTGART İLE MAÇ YAPACAĞIZ"

"Bakü'ye de gittik, yardım toplamak için maç yaptık. Yüklü bir hasılat getirisi oldu. Bundan sonraki süreçte Stuttgart ile Almanya'da maç yapacağız. Hasılatı deprem bölgesine göndereceğiz."

"VOLKAN DEMİREL'E TEKLİF YAPTIM"

"Hatay ile irtibat halindeyiz. Hatay yok olmuş! Planlamalar yapılıyor. Erden Timur Bey ilgileniyor. Lig bitince Hatayspor ile maç yapabiliriz. TFF'de Volkan Demirel ile karşılaştım. Volkan'a aynı şeyi teklif ettim. Volkan da 'Sporcularımızın hepsi gitti' dedi. Ben de 'Sporcu olması önemli değil, birilerini bul ve Hatayspor forması giydir. Bölge insanına moral olsun' diye konuştum. Bölge insanı için her şeyi yapacağız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Twitch, Teşhircilik Yapan Yayıncıları Banlayacak
Twitch, Teşhircilik Yapan Yayıncıları Banlayacak

Twitch, çıplaklığı engellemek için yeni bir karar aldığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre vücudun mahrem bölgelerine belirli bir süreden fazla odaklanan yayıncı, platformdan banlanacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu