USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaksinin Koruyucuları “Yılbaşı Özel” Filminden İlk Fragman

Galaksinin Koruyucuları 2 ve 3 arasında geçecek olan mini film Galaksinin Koruyucuları Yılbaşı Özel’den ilk fragman yayınlandı. Fragmanda ayrıca ilk filme ufak bir gönderme de bulunuyor.

Galaksinin Koruyucuları “Yılbaşı Özel” Filminden İlk Fragman
26-10-2022 00:28
Google News

2014 ÖZETİ| yılında vizyona giren Galaksinin Koruyucuları, çizgi romanlarda görmeye alıştığımız koruyucuların aksine çok daha "eğlenceli” bir ekibi Marvel hayranları ile buluşturmuş ve ilk iki filmi ile büyük bir beğeni toplamıştı. Hatırlarsanız serinin yönetmeni ve bir dönem hakkındaki pedofili iddiaları nedeniyle filmden kovulup geri gelen James Gunn, yaptığı bir açıklamada Galaksinin Koruyucuları 3 filminin ekibi son kez bir arada göreceğimiz film olduğunu belirtmişti. Filmde Drax karakterini canlandıran WWE güreşçisi Dave Bautista ise 3. filmden sonra Drax rolünü bırakacağını açıklamıştı.

2. ve 3. film arasında geçecek olan ve bir yılbaşı hikayesini anlatan Galaksinin Koruyucuları Yılbaşı Özel filminin de geleceğini duyuran Gunn, bu “mini film” hakkında açıklama yapmamıştı. Bugün ise yılbaşı özel filminden ilk fragman geldi.

Sadece Disney+’ta yayınlanacak