USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ford, Yeni Bir Elektrikli Kamyonet Çıkaracak!

Ford, ABD'de kurduğu yeni fabrikasında yepyeni bir elektrikli kamyonet üreteceğini açıklandı. Şimdilik "Project T3" ismi verilen bu aracın, çığır açacak özelliklerle geleceği belirtildi.

Ford, Yeni Bir Elektrikli Kamyonet Çıkaracak!
24-03-2023 23:57
Google News

Otomobil ÖZETİ| devi Ford, bugün ABD’nin Tennessee eyaletinde kurmayı planladığı dev elektrikli araç fabrikasıyla ilgili yeni bilgiler paylaştı. Bunlardan biri de şimdilik “Project T3olarak adlandırılan yeni bir elektrikli kamyonetti.

Ford’un “BlueOval City” olarak adlandırdığı yeni tesis, 2025 yılında faaliyetlerine başlayacak. Şirket, yeni fabrikasının hem bir araç üretim hem de batarya montaj tesisine ev sahipliğini yapacağını söylüyor. Burada yeni kamyonetin üretileceğini de eklemeden geçmiyor.

Yeni kamyonet, 2025’te gelecek ve F-150 Lightning’ten çok daha yüksek menzile sahip olacak

F-150 Lightning .via-text { background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */ background-color: rgba(0,0,0, 0.4); /* Black w/opacity/see-through */ color: white; font-weight: 300; font-size: 0.75em; position: absolute; bottom: 0%; right: 0; z-index: 2; padding: 5px !important; text-align: left; }

Project T3 hakkındaki detaylar şimdilik oldukça az. Ancak gelen bilgiler, otomobil için heyecanlanmaya yetiyor. 2025 yılında çıkış yapacak yeni kamyonet, Mustang Mach-E, F-150 Lightning ve yakın zamanda tanıtılan Avrupa’ya özel tam elektrikli Ford Explorer gibi araçların yanında yer alacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Microsoft Phi-3 Mini Yapay Zekâ Modelini Tanıttı
Microsoft Phi-3 Mini Yapay Zekâ Modelini Tanıttı

Microsoft, oldukça küçük boyutlu yapay zekâsı Phi'nin yeni versiyonu Phi-3 Mini'yi tanıttı. Firma üç küçük yapay zekâ modeli çıkaracak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu