USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlar Kızılhan: Hakkımızı helal etmiyoruz

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlar Kızılhan, Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynadıkları Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlar Kızılhan: Hakkımızı helal etmiyoruz
19-03-2023 23:33
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Genel Sekreteri Burak Çağlar Kızılhan, 3-1'lik Corendon Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Burak Çağlar Kızılhan, bazı konularda camia olarak tepkili olduklarını söyledi. Kızılhan, “Tüm yaşananlara rağmen bu akşam mükemmel oynayan takımımız tebrik eder, taraftarımıza teşekkür ederim. Birkaç gündür oluşturulan gündem, bu maçta yaşananlar, verilen, verilmeyen kartlar, ofsaytlar çizgiler bu sisteme yazıklar olsun. Adanaspor maçında benzer bir şekilde haklı pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterilmişti, bu akşam da aynı senaryonu hep beraber gördük. Herkes için çok açık net bir pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterildi. Fenerbahçe’yi yıllardır sistem dışında tutmak isteyen yapıya, yapılara sesleniyorum; kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, takımımız ile beraber olmak için gelen taraftarlarımızın, camiamızın haklarını helal etmiyoruz” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta, Metaverse İçin Yeni İşletim Sistemini Duyurdu
Meta, Metaverse İçin Yeni İşletim Sistemini Duyurdu

Meta, tonla para döktüğü metaverse ekosistemi ile ilgili yeni bir adım attı. Şirket, açık kaynak kodlu Horizon OS işletim sistemini duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu