USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Derbinin ardından Galatasaray'dan açıklama! Lale Orta'yı istifaya çağırdı

Tüm Spor - Galatasaray, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı paylaşımla MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya çağırdı.

Derbinin ardından Galatasaray'dan açıklama! Lale Orta'yı istifaya çağırdı
02-04-2023 23:37
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'in 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Sarı lacivertlilerin ilk golde kazandığı penaltı kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Kadıköy'de tartışmalı anlar! Fenerbahçe iki penaltı kazandı! Beşiktaş 10 kişi kaldıKadıköy'de tartışmalı anlar! Fenerbahçe iki penaltı kazandı! Beşiktaş 10 kişi kaldı

Maçın ardından Galatasaray sosyal medya hesabından MHK başkanına çağrıda bulundu.

"Sarı kırmızılılar, Bir kulüp için değil, herkes için adalet! Göreve geldiği günden beri lige kaos getirip tek bir kulübün bayraktarlığına soyunan #LaleOrtaİstifa!" mesajını yayınladı.

Galatasaray'ın sahasında Adana Demirspor'u 2-0 yendiği maçta Emre Akbaba'nın Dries Mertens'e yaptığı hareketin ardından da sarı kırmızılı camia tepki göstermişti.

Okan Buruk pozisyon için, “Sayın Lale Orta VAR hakemlerini alır, onlara neyin kırmızı kart olup olmadığını anlatabilir. Biz de öğrenelim. Ben bilmek istiyorum. 2 haftadır Dubois ve Mertens'in ayakları kırılabilirdi. Ayaklarının kırılması mı gerekiyor kırmızı kart için?” demişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gap Markası Neden Çöküşe Geçti? Bazı Skandallara Karıştı...
Gap Markası Neden Çöküşe Geçti? Bazı Skandallara Karıştı...

Bir zamanlar yediden yetmişe herkesin üstünde görmeye alışık olduğumuz Gap, 70’lerde hızla yükselerek giyim sektöründe yerini sağlamlaştırmıştı. Daha sonra adının karıştığı skandallar, markayı yavaş yavaş dibe çekti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu