USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Counter Strike 2, Mobil İçin de Yayınlanabilir!

Counter Strike 2'nin oyun motoru Source 2'de görülen bazı kodlar, oyunun mobil için de yayınlanabileceğine işaret etti.

Counter Strike 2, Mobil İçin de Yayınlanabilir!
24-03-2023 22:28
Google News

Valve’ın ÖZETİ| 22 Mart günü sürpriz bir şekilde duyurduğu Counter Strike 2, bugün büyük bir haberle karşımıza çıktı. Neredeyse her büyük FPS oyununun mobil dünyaya taşındığı şu günlerde Counter Strike’ın da resmen mobile gelebileceği ortaya çıktı.

Twitter’da Aquarius tarafından paylaşılan ekran görüntülerinde Counter Strike 2’nin oyun motorundaki bazı kodlar yer aldı. Kodlarda “csgo” ve “cs2_” kısaltmalarına yer veriliyor, oyun motorundaki konsolda şarj durumunda FPS yönetimine ilişkin komutlar yer alıyor.

Source 2 oyun motorunda ortaya çıkan mobil desteği:

source 2

source 2

Bu görüntüler Counter Strike’ın mobile geleceğini kanıtlıyor mu?

Görüntüler, Source 2 oyun motorunun mobil desteği de sunduğunu gösteriyor. Fakat bu destek, Counter Strike’ın kesin bir şekilde mobil için de yayınlanabileceği anlamına gelmiyor. Yine de Valve’ın istediği durumda böyle bir desteğin bulunduğuna işaret ediyor.

Left 4 Dead serisi, Team Fortress ve daha pek çok efsane Valve oyununu günümüze getiren Source 1 oyun motoru, mobil destek sunmuyordu. Valve’ın yeni oyun motorunda mobil destek sunması, Counter Strike dışında farklı oyunların da mobile gelebileceğinin habercisi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Servis Sağlayıcıları, Hareketlerimizin Ne Kadarını Görüyor?
Servis Sağlayıcıları, Hareketlerimizin Ne Kadarını Görüyor?

Aldığınız tüm gizlilik önlemlerine, açtığınız her gizli sekmeye rağmen sizi izleyebilen biri var… İnternet servis sağlayıcınız! Peki tam olarak ne kadar şeye erişebiliyor ve neden bunu yapıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu