USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ATV’den reytingleri altüst edecek proje geliyor! Vermem Seni Ellere bombasını patlattı

Dizi projelerine bir yenisini daha ekleyen ATV, Vermem Seni Ellere’yi yaz sezonunda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çalışmaların sıkı bir tempoda yürütüldüğü Vermem Seni Ellere dizisi gerek olay örgüsüyle gerekse ekibiyle seyirciden tam not alabilmek için kolları sıvadı.

ATV’den reytingleri altüst edecek proje geliyor! Vermem Seni Ellere bombasını patlattı
30-05-2023 11:28
Google News

Birbirinden ÖZETİ| iddialı yapımlarıyla televizyon camiasında adından söz ettiren ATV, yepyeni bir diziyi daha seyircinin beğenisine sunacak. ATV, Yurt dışında reyting rekorlarına imza atan ‘Forever More’ projesinin uyarlaması olan Vermem Seni Ellere için hummalı bir hazırlık sürecine girdi.

TRT1 dizisine efsane bir isim geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Yakuti' fırtınası...TRT1 dizisine efsane bir isim geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Yakuti' fırtınası...

Ordu ilinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Vermem Seni Elleri dizisiyle alakalı merak edilen ayrıntılar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yakın bir zaman önce paylaşılan tanıtım fragmanıyla beğeni yağmuruna tutulan Vermem Seni Ellere dizisi Buse Meral ile Emre Bey ikilisini bir araya getirecek.

Öte yandan yaz sezonuna ekran serüvenine adım atacak olan AKN Film imzalı Vermem Seni Ellere’nin senaristliğini Damla Güçer, Şehrazat Tunus Taşçı ve Samed Aslan üstleniyor. Aynı zamanda Akın Topuz’un yapımcısı olduğu proje Ali Balcı tarafından yönetiliyor.