USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Akbank mobil uygulaması çöktü! Akbank'ın dijital servislerine erişilemiyor!

Haber 7 - Geçen yıl 43 saat süren kesintinin ardından dikkatleri üzerine çeken Akbank'ta şu sıralar yine bir kesinti yaşanıyor. Konuyla ilgili bankadan yapılan açıklamada çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Akbank mobil uygulaması çöktü! Akbank'ın dijital servislerine erişilemiyor!
08-07-2022 18:24
Google News

Türkiye'nin ÖZETİ| en büyük bankalarından Akbank'ın servislerinde yine erişim problemi yaşanıyor. Akbank müşterileri, yaklaşık üç saattir mobil uygulamaya giriş yaptığında aşağıdaki hata ile karşılaşıyor.

Akbank’ta saatlerdir yaşanan sorun kullanıcılarda büyük paniğe neden oldu. Geçen yıl Akbank servislerine 43 saat erişim sağlanamamıştı. Müşteriler bayram öncesi aynı sorunu yaşayacaklarından endişe duydukları için Twitter’da şirketi şikayet yağmuruna tuttu.

Akbank'a erişim problemi şu anda Twitter'da gündem oldu. Banka, bu kadar uzun süren erişim problemine sessiz kalamayarak Twitter'da kullanıcılara yanıt vermeye başladı.

AKBANK: ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Akbank, sorunun çözülmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek şube çalışma saatleri ve EFT işlem süresinin bugün 17.00’a kadar uzatıldığını duyurdu.

Geçen yıl Akbank'ta 43 saatlik rekor seviyede bir kesinti yaşanmıştı. Söz konusu sistem kesintisinde yalnızca  dijital servisler değil, Akbank'ın ATM'ler dahil tüm sistemleri etkilenmişti. Sorun, Akbank'ın ana bilgisayarına yaptığı güncelleme sırasında karşılaşılan bir hatadan kaynaklanıyordu.

Yaşanan kesinti geçen yıl kadar büyük değil. Şu anda Akbank POS'ları, kartları ve bankamatikleri sorunsuz çalışıyor. Yalnızca bankanın dijital servislerinde erişim problemi yaşanıyor.