USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Külünk'ten kendi partisine uyarı: Yerel seçimde bu hatayı yaparsak Özal gibi oluruz

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Belirlenecek adayların sokağı temsil eden profiller olması gerektiğini ifade eden Külünk, "2024 yerel seçimleri hem de her yerde ilçeden ile 14/28 Mayıs'ta

AK Partili Külünk'ten kendi partisine uyarı: Yerel seçimde bu hatayı yaparsak Özal gibi oluruz
08-06-2023 19:47
Google News

14 ÖZETİ| Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından tüm gözler 2024'te yapılacak yerel seçimlere çevrilmiş durumda... Partiler yavaş yavaş yerel seçim havasına girmeye başlarken AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

ÖZAL VE ANAP HATIRLATMASI YAPTI

Paylaşımında yerel seçimde belirlenecek adayların sokağı temsil eden profiller olması gerektiğini belirten Külünk, "Hayat duruştur. Sokakla inatlaşılmaz. Net olarak ifade ediyoruz. 2024 yerel seçimleri hem de her yerde ilçeden ile 14/28 Mayıs'tan çok daha sert geçecek. Eğer sokağın beklentisini karşılamak yerine inatla bizim istediğimiz belediye başkan adayı olacak denirse, sokağın beklentisini karşılamak ve de sokağın temsilcisi olacak profiller yerine atama usulü eş dost hatır esaslı, teşkilatın tarihsel ruhunu yansıtmayan meclis üyesi adayları ile kahraman milletimizin karşısına çıkılırsa kimse unutmasın hiç beklemedikleri tıpkı 1989 yerel seçimlerinde ANAP ve merhum Özal'ın uğradığı hezimete uğranılır" ifadelerine yer verdi.

"BİR KENARA NOT EDELİM"

Paylaşımının sonunda "Bir kenara not olarak düşelim" diyen Külünk, şöyle devam etti: "Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az."

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe [email protected] Haberler.com - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, Kıyafet Tavsiyesi Verecek Yeni Aracını Tanıttı
Google, Kıyafet Tavsiyesi Verecek Yeni Aracını Tanıttı

Google, internetten alışverişlerde tarzınıza uygun yeni kıyafetler tavsiye edecek yeni aracını tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu