USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

"27. İstanbul Tiyatro Festivali" 25 Ekim'de başlayacak

Sonbaharda tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanan "27. İstanbul Tiyatro Festivali", açılışını Pina Bausch'un unutulmaz başyapıtı "Cafe Müller" ile yapacak.

07-06-2023 17:32
Google News
Sonbaharda ÖZETİ| tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanan "27. İstanbul Tiyatro Festivali", açılışını Pina Bausch'un unutulmaz başyapıtı "Cafe Müller" ile yapacak.Abone ol

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen festival, Işıl Kasapoğlu küratörlüğünde 25 Ekim - 25 Kasım arasında perdelerini açacak.

Türkiye'de ilk kez 25 ve 26 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi'nde sahnelenecek "Cafe Müller" dans tiyatrosusunun biletleri, 10 Haziran'da satışa çıkacak.

Modern dans koreografı Pina Bausch, topluluğu Tanztheater Wuppertal ile 1998'de "Cam Temizleyicisi" ve 2000'de "Masurca Fogo"yu İstanbul Tiyatro Festivali'nde sahneledi.

Ardından 2003 yılında İKSV ve İstanbul Tiyatro Festivali ortak yapımı olan, İstanbul üzerine özel projesi "Nefes"i üretti ve izleyicilerin beğenisine sundu.

Bausch'un tüm dünyada eserlerini repertuvarında koruyan ve yorumlayan Tanztheater Wuppertal topluluğu da 20 yıl sonra bu kez "Cafe Müller" ile İstanbul Tiyatro Festivali'nin konuğu olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Twitch, Platformun Bazı Kısımlarının Türkçe Desteğini Kesti
Twitch, Platformun Bazı Kısımlarının Türkçe Desteğini Kesti

Twitch, bazı dillerin "Yardım Merkezi ve "Destek Ekibi" bölümlerindeki desteklerini kesti. Bu diller arasında Türkçe de yer alıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu