Özgür Özel hastaneye noter gönderdi! CHP'de tepki çeken aday değişimi sonrası flaş iddia

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu'nun adaylıktan geri çekilmesi ve onun yerine Filiz Gencan Akın'ın aday gösterilmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Ciravoğlu ile ilgili 'Özgür Özel'in baskısı ile adaylıktan çektirildi. Hastaneye noter gönderildi' iddiası

Politika - 4 ay önce

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu'nun adaylıktan geri çekilmesi ve onun yerine Filiz Gencan Akın'ın aday gösterilmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Ciravoğlu ile ilgili 'Özgür Özel'in baskısı ile adaylıktan çektirildi. Hastaneye noter gönderildi' iddiası ortaya atıldı.Abone ol

CHP'nin Edirne adayı Şükrü Ciravoğlu'nun tedavi gördüğü sırada adaylıktan geri çekilmesi parti teşkilatında tartışmalara neden oldu. Bazı partililer Ciravoğlu'nun baskıyla adaylıktan çektirildiğini iddia etti.

Konuya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Nisan Korkmaz anlattı. Korkmaz, CHP Edirne'de yaşanılanları şu ifadelerle aktardı:

CHP'de bir hayli konuşulacak iddia ortaya atıldı. Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu alakalı.Edirne'de Belediye Başkan Adayı olarak Şükrü Ciravoğlu açıklanmıştı.

Ciravoğlu, geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görürken alınan kararla adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

Ciravoğlu'nun adaylıktan çekilmesi üzerine de CHP Edirne Belediye Başkanlığı'na Filiz Gencan Akın atanmıştı, CHP'liler de bu duruma tepki göstermişti.

CHP üyesi olan İbrahim Işık'ın iddiaları var bu konuda. Ciravoğlu'nın tedavi gördüğü hastanede Özgür Özel'in baskısıyla hastaneye noter gönderilerek görevden el çektirildiğini iddia ediyor Işık.

İbrahim Işık, diğer partililerin de buna tepki gösterdiğini söyleyerek "seçime açık farkla kazanmış aday varken hastanede dinlenmesi istenilen bir süreçte, hasta diye, bu süreci yönetemeyecek diye uydurma bahanelerle Şükrü Ciravoğlu'nun iradesi, Edirne halkının iradesi elimizden alınamaz. Hak hukuk adalet isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Narkozun etkisindeyken imza attırdılar"

Şükrü Ciravoğlu'nun oğlu Berk Civaroğlu ise, babasına narkoz etkisindeyken imza attırıldığını düşündüğünü belirtti. Babasının sağlık durumun iyi olduğunu belirten Berk Ciravoğlu, "Babam hastaneye ilk yattığı zaman bir işlemi yarım kalmıştı. 5 gün yatması gerekirken 3 gün erken çıktı. Doktorlar sonraki süreçte 'kalp ritmini düzeltelim, tertemiz çıkaralım' dediler. Daha sonra Ankara'dan geldiğimiz boş bir zamanda hastaneye yatarak bu işi bitirip, tamamen düzelerek çıkmak istedi. Bu nedenle geçtiğimiz perşembe günü hastaneye yattı. Ama bilgiler Ankara'ya kendisinin acayip kötü durumda olduğu yönünde iletildi. Sanki durumu daha da kötüleşmiş gibi iletildi. Aslında şu anda hiçbir şeyi yok, bir serum bile takılı değil. Bence bu süreçte babamın çok üzerine gelindi. Karar alma sürecinde ben narkozun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabii bu durum daha bilgili kişilerce de öğrenilebilirdi" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti!

2024-02-26 18:43 - Gündem

Yürekleri yakan olay! 4 yaşındaki Eliz'in acı sonu

2024-02-20 15:47 - Yaşam

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı (CANLI YAYIN)

2024-02-24 19:03 - Spor

Gençlerbirliği‘ne Ankaralı iş insanından destek

2024-02-20 22:22 - Spor

Sivasspor - Pendikspor! CANLI

2024-02-25 14:07 - Spor

Mavi Vatan, Gök Vatan ve Uzay Vatan nedir?

2024-02-22 21:22 - Teknoloji

Ankara’da mezarlık ziyareti dönüşü kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti

2024-02-25 03:52 - Gündem

Kağıthane’de şüpheli motosikletliler bekçiyi vurdu

2024-02-24 04:18 - Gündem

TCDD Genel Müdürlüğüne Veysi Kurt atandı

2024-02-23 10:53 - Ekonomi

EXXEN canlı maç izle! (INTER-ATLETICO MADRID) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 21 Şubat EXXEN

2024-02-21 22:22 - Spor

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özel, Manisa Valisi Ünlü ile bayramlaştı

15:18 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile görüştü

13:43 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazı sonrası vatandaşlara hitap etti

10:48 - Politika

BBP lideri Mustafa Destici'den Özgür Özel'e 'suç ortağı' yanıtı

10:03 - Politika

Özgür Özel'den Erdoğan'ın 'Hazmedemedi' sözlerine cevap!

09:52 - Politika

Günün Manşetleri

Çal'daki yangının ardından zarar tespit çalışmalarına başlandı

16:07 - Ekonomi

İstanbul'da 513 acemi kasap hastanelik oldu

16:03 - Gündem

Son dakika: Erdoğan, Mehmetçikle bayramlaştı! Kritik mesajlar...

15:57 - Gündem

TDV, Sudan'da vekalet yoluyla kurbanlıkların kesimine ve dağıtımına başladı

15:52 - Gündem

Anne ve ikizleri üniversiteden aynı gün mezun oldu

15:47 - Yaşam