Ömer Faruk Ünal: "Hakemlere yedi haftadır para ödenmiyor!"

Tüm Spor - Ömer Faruk Ünal, Türkiye Gazetesi'nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, hakemler ile ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor - 2 ay önce

Ömer Faruk Ünal, Türkiye Gazetesi'nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, hakemler ile ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ünal, şu ifadeleri kullandı:

"Futbol Federasyonu’nun gücü sadece hakemlere yetiyor. TFF’nin parası ya repoda ya da altın aldılar. Şubat ayında yönettikleri maçlardan tek kuruş para alamamışlar. Merak ediyorum; Montella’nın parası bir gün gecikiyor mu? Önce borcunuzu ödeyin sonra ağalık yapın! Geçen sezonun sonunda da aynısı olmuştu, paralar ödenmiyordu. O zaman da yazmıştım, gönderilen TFF Genel Sekreter yardımcısı, “Hayır, borcumuz yok” diyerek yalan söylemişti."

"DALLAS'IN KULAĞINI ÇEKECEK BİRİ YOK MU!"

Süper Lig hakemleri hafta başında Sapanca’da seminerdeydi. Eğitimci İskoçyalı Hugh Dallas aşırı gergin; etrafını, hakemleri sürekli haşlıyor. Kimse soru sormaya, bir şey demeye cesaret edemiyor. Hakemlerin zaten morali, motivasyonu bozuk, buna bir de Dallas’ın öfkesi, kaprisleri, saldırganlığı eklenmiş. İskoçyalı kontrolü tamamen kaybetmiş! Ne yazık ki; ayda 15 bin avro (540 bin TL) maaş verdiğimiz bu adamın kulağını çekecek biri yok!

Haftanın Öne Çıkanları
İlgili Haberler
Günün Manşetleri