Giresunspor'dan adalet çağrısı!

Tüm Spor - Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Giresunspor’un mali yolsuzluklarla alakalı hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı’na sunulan dosyalarının işleme alınmasını istediklerini söyledi.

Spor - 9 ay önce

Giresunspor’u yaşatmak ve şeffaf bir anlayışla yönetmek için yola çıktıklarını kaydeden Başkan Nahid Ramazan Yamak, açıklamalarda bulundu. Yamak, “Göreve geldiğimizde birikmiş borçları olan, ekonomik anlamda yıpranmış, futbolcu ödemeleri aksamış, iki dönem transfer yasağı olan bir tablo ile kulübü devraldık. Giresunspor’umuz ciddi bir uçurumun kenarındadır. Bu zorlukla mücadele ederken şunu iyi biliyoruz ki ya uçurumdan aşağı düşeceğiz ya da küllerimizden yeniden doğarak yolumuza devam edeceğiz. Karanlıklarla dolu bu yolda terimizin son damlasına kadar birlikte savaşmak ve Giresunspor’umuzu asla yalnız bırakmamak üzere buradayız” dedi.

“Mücadeleyi asla bırakmayacağız”Başkan Yamak, kulübün haklarını savunmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz hukuki olarak Giresunspor’umuzun haklarını savunmaya devam etmek için, kulübümüzün çıkarlarını her ne pahasına olursa olsun savunmak için bu onurlu mücadeleyi bırakmayacağız. Pırlanta gibi gençleri yetiştirmek, gelecek yeni jenerasyonlara örnek olmak, Giresunspor’umuzu hem oyuncu yetiştiren hem de yarışan bir kulüp haline getirmek için bırakmayacağız. Çünkü biz bu armayı yürekten seviyoruz. Dün de bu arma için mücadele ettik bugün de ediyoruz ve yarın da edeceğiz. Bizim Giresunspor’un iyi olmasından başka hedefimiz olmadığı için bırakmayacağız. Bu davada bizlerle birlikte yürüyenler ile kulübümüzün ilelebet yaşaması için mücadelemize devam etmek için bırakmayacağız. Biz Giresunspor’umuzu kurumsal bir yapıyla kendi ayakları üzerinde durabildiği yarınlara kavuşturmak için bırakmayacağız” diye konuştu.“İki elim yakanızda olacak haberiniz olsun”Giresunspor’da mali yolsuzluklarla alakalı hazırlanan ve İçişleri Bakanlığına sunulan dosyaların işleme alınmasını istediklerini kaydeden Nahid Yamak, “Giresunspor Kulübünü zenginleşme ya da reklam için kullanılan bir yer olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Giresunspor’a gelen ve kulübümüz için harcanan her bir kuruşun hesabını verilebileceği şekilde şeffaf bir yönetim anlayışıyla yöneteceğimizi şahsım ve yönetim kurulumuz adına tüm camiamıza taahhüt ediyorum. Kulübümüz dönemimizde kişilerin zenginleşeceği veya kişisel reklam aracı olarak kullanacağı bir yer olmayacaktır. Kongreye gelemeyenlere söylüyorum, gelseydiniz arkadaşlar, aday olsaydınız, neden gelmediniz? Toplum içine çıkamayacağınız yolsuzlukları yapmasaydınız. İki elim yakanızda olacak haberiniz olsun. Biz Türk Adaletine güveniyoruz. Özellikle Giresunspor’un mali olarak yolsuzluklarla alakalı hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı’na sunulan dosyaların işleme alınmasını istiyoruz. Türk Adaletine olan inancımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Otobüste sinir krizi geçiren kadın "Benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız" diye bağırdı

2023-09-04 18:23 - Gündem

Kim Milyoner İster yarışmasında eşine nadir rastlanan an! İşte 1 milyonluk soru

2023-09-10 21:23 - Magazin

Osman Ateşli'den Şanlıurfa mesajı: Dünyanın hiçbir şehrinde bulamazsınız

2023-09-04 21:12 - Gündem

Aşiret paket yoksa Superb var: İşte 2024 yeni Skoda Superb!

2023-09-06 13:52 - Teknoloji

"Belediye gücüyle yapamazsınız" demişlerdi! Kentin 40 yıllık hayali gerçekleşti

2023-09-06 18:57 - Gündem

Pilot uygulaması tamamlandı, 6 ilde kullanılacak Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu

2023-09-10 13:38 - Gündem

CHP'den istifa etti! Avukat Özge Tekin bakın nereye üye oldu

2023-09-08 13:13 - Gündem

Fas'taki deprem anı kamerada! İnsanlar can havliyle kendilerini sokağa böyle attı

2023-09-09 09:08 - Gündem

Gören bir daha bakıyor: Volkswagen Golf'ün özel sürümü çıktı!

2023-09-08 20:52 - Teknoloji

En fazla para girişi olan hisseler 04/09/2023

2023-09-04 21:10 - Ekonomi

İlgili Haberler

Devler Ligi'nde tarihi flnal: Salih mi Arda mı? Dortmund - Real Madrid! Muhtemel 11'ler

01:22 - Spor

Kral Kupası Jorge Jesus'un! Ronaldo gözyaşlarına boğuldu

01:08 - Spor

Kupayı Jorge Jesus kazandı! Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı

01:03 - Spor

Aziz Yıldırım'ın açıklaması sonrası Talisca'dan dikkat çeken paylaşım

01:02 - Spor

Anadolu Efes seride durumu 2-0'a getirdi

00:12 - Spor

Günün Manşetleri

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe sahibi hakkında karar

09:32 - Gündem

Çiftçilere 30 milyon 54 bin lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak

09:27 - Ekonomi

Çanakkale Boğazı’nda gemi arızası

09:23 - Gündem

Tansu Çiller'in eşi vefat etti

09:17 - Gündem

Resmi Gazete'de yayımlandı! Yeni vakıf kuruldu

09:12 - Gündem